Gigapixel virtualne panorame

Multirezolucija naših Gigapixel panoramskih fotografija osigurava izrazitu dubinsku oštrinu. ZooM gigapixel virtualne panorame omogućuju bezbroj detalja na velikoj udaljenosti. Veličina naših panorama mjeri se u milionima pixela. Na vama je da klikom otvorite panoramu u punom ekranu, zoomirate i uživate. Napominjemo da naše Giga Panorame možete gledati na pametnim telefonima i tabletima.

Rijeka Sa Zvjezdarnice 2,5 Gigapixel Panorama

Rijeka Sa Zvjezdarnice 2,5 Gigapixel Panorama

Gigapixel Panorama Rijeke sa zvjezdarnice zbog svoje multirezolucije pruža jedinstvenu mogućnost da sami otkrijete bezbroj detalja fotografije na velikoj udaljenosti. Lijevim klikom na sliku ili naslov dolazite do linka virtualne panorame a klikom na isti link otvarate panoramu. Preporuka je da uključite puni ekran i koristeći zoom uživate u detaljima grada Rijeke, Učke i Riječkog zaljeva.
Rijeka Sa Veprinca 0,8 Gigapixel Panorama

Rijeka Sa Veprinca 0,8 Gigapixel Panorama

Gigapixel Panorama Rijeke zbog svoje multirezolucije pruža jedinstvenu mogućnost da sami otkrijete bezbroj detalja fotografije na velikoj udaljenosti. Lijevim klikom na sliku ili naslov dolazite do linka virtualne panorame a klikom na isti link otvarate panoramu. Preporuka je da uključite puni ekran i koristeći zoom uživate u detaljima grada Rijeke i okolice.
HNK Rijeka Stadion Kantrida 2,9 Gigapixel Panorama

HNK Rijeka Stadion Kantrida 2,9 Gigapixel Panorama

Gigapixel Panorama stadiona Kantrida zbog svoje multirezolucije pruža jedinstvenu mogućnost da sami otkrijete bezbroj detalja fotografije na velikoj udaljenosti. Lijevim klikom na sliku ili naslov dolazite do linka virtualne panorame a klikom na isti link otvarate panoramu. Preporuka je da uključite puni ekran i koristeći zoom uživate u detaljima legendarnog stadiona i okolice.
ZTC Shopping Rijeka 0,16 Gigapixel Panorama

ZTC Shopping Rijeka 0,16 Gigapixel Panorama

Gigapixel Panorama Rijeke sa našeg nebodera pruža vam jedinstvenu mogućnost da sami otkrijete bezbroj detalja fotografije na velikoj udaljenosti. Lijevim klikom na sliku ili naslov dolazite do linka virtualne panorame a klikom na isti link otvarate panoramu. Preporuka je da uključite full screen i koristeći maksimalan zoom uživate u detaljima ZTC shopping centra i njegove okolice.