Snimanje maturalnih zabava
Prilika za organizaciju Maturalne zabave pruža se samo JEDNOM u životu - stoga je iskoristite!

MATURALNE ZABAVE RIJEČKIH I OPATIJSKIH ŠKOLA
 
Samo u našim krajevima tradicija je da jedan razred organizira maturalnu zabavu i poziva partnere, roditelje, rodbinu i prijatelje. Taj običaj treba njegovati i sačuvati.
Maturalna zabava ujedno je i zahvala profesorima, roditeljima i svima koji su vas podržavali tijekom srednjoškolskog obrazovanja. Prilika je to da djevojke obuju štikle, večernju haljinu i prvi puta pokažu se u svijetlu odraslih žena. Isto je i sa dečkima - prvi puta obući odijelo, kravatu i izgledati kao odrasli i zreli muškarci.
To je večer glamoura, prezentacije uvježbanih koreografija, podjela poklona profesorima, prvoga plesa sa partnerima i roditeljima, večer smijeha, zabave i praznik završetka srednje škole.
Sve to treba kvalitetno snimiti video kamerom jer  ta uspomena ostaje za cijeli život i sa vremenskim odmakom postaje zlata vrijedan podsjetnik na razred, profesore i maturalnu zabavu. ZooM ima dugogodišnju tradiciju video snimanja maturalnih zabava u našim krajevima pa i šire.
Unatrag 20-tak godina snimali smo većinu maturalnih zabava u: Kristalna dvorana-Opatija, hotel Omorika-Crikvenica, Bijou bar-Lovran, club El Rio-Rijeka, Hemingway club-Rijeka, Terminal club-Rijeka, restoran Kvarner-Lovran, hotel Adriatic-Opatija, disco Seven-Opatija, Stereo dvorana-Rijeka,..
 
 
Sažetak naše video snimke maturalne zabave. Pogledate li ovih 15-tak minuta biti će vam jasno kako izgledaju odlične maturalne zabave u restoranu Kvarner-Lovran ali i na koji način snimamo. Želite li na vrijeme rezervirati svoj termin maturalne zabave u Lovranu javite nam se jer mi smo koordinatori i upisujemo rezervacije termina. U ovom videu gledamo jednu od najboljih maturalnih zabava 2016. godine. Radi se o 4.C razredu Ekonomske škole Mije Mirkovića rijeka. Kapa dole maturanticama, maturantima i razreddnici prof. Jasni Blečić.
 

Link - playlista naših snimki maturalnih zabava RIJEČKIH I OPATIJSKIH ŠKOLA
 MATURALNE ZABAVE ZADARSKIH ŠKOLA
 
Maturalne zabave zadarskih maturanata snimamo već 18 godina zaredom. Maturanti Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škola te Gimnazija Jurja Barakovića svih ovih godina biraju naš video studio. Povremeno smo snimali i Gimnaziju Franje Petrića kao i Hotelijersko turističku i ugostiteljsku školu. Hvala svima na ukazanom povjerenju i predivnim druženjima. Veselimo se budućoj suradnji.


Maturalna zabava - početak video snimke maturalnog plesa rezerviran je za uvod i predstavljanje razreda.Maturantice i maturanti Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole iz Zadra uvijek su maštoviti, pripreme odlične rime i tekstove za svakog učenika i razrednika. Ovaj video je uvod u maturalnu zabavu koja je održana u restoranu Gastro.
  
Maturalna zabava - nakon uvoda i predstavljanja dolazi snimka razreda u školi. Maturantice i maturante Ekonomko-birotehničke i trgovačke škole Zadar uobičajeno snimamo u razredima i vani. Tu je mnoštvo raznih situacija, šaljivih komentara, čudnog školskog pribora, imitacija profesora, pjevanja,... Zadarski maturanti me svake godine oduševljavaju svojom spontanošću i odličnim raspoloženjem.
 
EBTŠ Zadar - Snimanje u školi_Maturalna zabava 
Maturalna zabava - nakon uvoda, predstavljanja, snimke u školi, dolazi i snimka maturanatana EBTŠ na dan zabave u kafiću Terra nedaleko škole. Odlično zagrijavanje ususret maturalnoj zabavi održanoj u restoranu Gastro.
 
EBTŠ Zadar - Snimanje na dan zabave u Caffe Terra_Maturalna zabava 
Maturalna zabava - nakon uvoda, predstavljanja, snimke u školi, maturanata u kafiću, dolazi na red i ples. Ekonomsko-birotehnička i trgovačka škola Zadar imala je fenomenalnu feštu na maturalnom plesu u restoranu Gastro. Pogledajte djelić atmosfere.
 
EBTŠ Zadar u restoranu Gastro_Maturalna Zabava 
Ovo je link naše playliste na YouTube kanalu želite li pogledati ostale filmiće iz Zadra od 2002. godine do danas.