Video snimanje vjenčanja

Mi nismo naporni snimatelji već ćemo dokumentarno i spontano zabilježiti kamerom najsretniji dan u vašem životu. Komunikacija i opuštenost iza kamere, koja uklanja nelagodu ljudima pred kamerom, važna je vrlina koja nas razlikuje od drugih snimatelja. Trajanje videa, način snimanja, izbor cjelina, pjesme u montaži = SVE U DOGOVORU SA MLADENCIMA.

Klikom na link ( naziv ) možete pogledati cjelinu koju želite.

Na Vimeo ZooM Wedding TV-u možete pogledati više od 90 naših vjenčanih filmića.
https://vimeo.com/zoomvideorijeka

UPOZNAJMO MLADENCE - HD snimanje vjenčanja

Ukoliko želite uljepšati vaš DVD, neka započne sa cjelinom "UPOZNAJMO MLADENCE”. Snimanje je 30-tak dana prije vjenčanja. Okvirni scenarij snimanja radimo zajedno već kod prvog zajedničkog razgovora. Uz jednu pjesmu koju zajedno odaberemo snimit će se i montirati lijepa kratka priča o vama, mladencima. Okvirne teme su: 1.”Kako smo se upoznali”, 2. "Zaruke”, 4. "Sportska priča”, 5. "U plesnoj školi”,...( uglavnom nešto prema čemu imate zajednički interes ).

1/UVOD - HD snimanje vjenčanja

Video snimanje vjenčanja-UVOD u vjenčanje, imena mladenaca, datum, mjesto vjenčanja, imena kumova,...

2/USPOMENE - HD snimanje vjenčanja

Foto podsjetnik na zajedničke uspomene. Mladenci izaberu cca. 35 zajedničkih fotografija iz prošlosti te nam dostave na USB-u ili CD-u. Fotografije moraju biti u original rezoluciji i JPEG formatu. Ako želite možemo ubaciti i pojedinačne fotografije iz djetinjstva.

3/PRIPREME - HD snimanje vjenčanja

U kući, stanu ili hotelu snima se mladoženja sa svojim kumom, odnosno mlada sa svojom kumom. Kum mladoženji stavlja i namješta kravatu, zateže remen, dodaje i kopča prsluk, oblači sako, nazdravljaju,... Kuma mladoj stavlja podvezicu, obuva cipelu, popravlja šminku i frizuru, stavlja ogrlicu,... Pored kumova mogu se snimiti roditelji, braća, sestre,...Uz šalu i naše upute snimanje ove cjeline protekne zaista ležerno.

4/SPOT SA FOTO SESSIONA - HD snimanje vjenčanja

Lijepi romantični spot dvoje zaljubljenih ljudi. Kadrovi se snimaju u vrijeme foto sessiona i na lokacijama koje mladenci dogovaraju sa fotografom.

5,6/KOD MLADOŽENJE, MLADE - HD snimanje vjenčanja

Ambijent i atmosfera u domovima mladenaca. Snima se zgrada ili kuća izvana i iznutra, servirana hrana i piće, pokloni, cvijeće, ljudi, atmosfera, pjevanje, plesanje, dolazak mladoženje i njegovih uzvanika, izlazak mlade iz sobe i susret sa mladoženjom, kretanje u crkvu ili matični,...

Opcija 6/DOMJENAK,CATERING - HD snimanje vjenčanja

Ovo je primjer snimanja domjenka ( cateringa ), odnosno okupljanja uzvanika u nekom hotelu ili restoranu prije samog vjenčanja. Ova se cjelina snima u slučaju kada catering zamjenjuje događaje u kućama mladenaca.

7/CRKVA - 2HD snimanje vjenčanja (2 kamere)

Najsvečaniji trenuci - čin vjenčanja. Crkva ili matični ured snimljeni izvana i iznutra, dolazak kolone vozila, dolazak mladenaca, njihov ulazak u crkvu ili matični, najvažnije od obreda, čin vjenčanja, potpisivanje, čestitanje, fotografiranje, izlazak mladenaca i bacanje riže i konfeta, odlazak,... Crkva se može kratiti (dogovor sa mladencima).

8/RESTORAN - HD snimanje vjenčanja

Fešta u restoranu uvijek je rado gledana cjelina. Snimljen restoran izvana i iznutra, dekoracije, dolazak mladenaca, aperitiv, ulazak u salu, prvi valcer, najbolje od fešte, rezanje torte, zdravica, govor kumova, bacanje buketa i podvezice, svi uzvanici za stolovima, podjela zahvalnica i sve ono bitno a što ovdje nije navedeno. Uvijek ostajemo snimati do kraja ili prema dogovoru.

9/HIGHLIGHTS - 2HD snimanje vjenčanja (2 kamere)

Sve najljepše od vjenčanja ukomponirano u kratku video priču. Za kraj videa možete izabrati Highlights. Nižu se najvažniji i najljepši kadrovi sa mladencima, kumovima, roditeljima i ostalim uzvanicima tijekom cijelog vjenčanja. Trajanje 5-8 minuta. Idealno za pokazati najljepše trenutke vjenčanja ljudima koje ne želite opteretiti dugom snimkom i postaviti na internet (ukoliko želite).

X/ Kamera u automobilu mladenaca

Kada mladenci odaberu opciju snimanja vjenčanja sa 2 HD kamere mogu, ako žele, upotpuniti snimku HD kamerom postavljenom u automobil. Kamera snima njih i kumove za vrijeme vožnje. Vrlo brzo zaborave na snimanje i atmosfera je prirodna i spontana.