Snimanje maturalnih zabava
Prilika za organizaciju Maturalne zabave pruža se samo JEDNOM u životu - stoga je iskoristite!

MATURALNE ZABAVE RIJEČKIH I OPATIJSKIH ŠKOLA
 
Samo u našim krajevima tradicija je da jedan razred organizira maturalnu zabavu i poziva partnere, roditelje, rodbinu i prijatelje. Taj običaj treba njegovati i sačuvati.
Maturalna zabava ujedno je i zahvala profesorima, roditeljima i svima koji su vas podržavali tijekom srednjoškolskog obrazovanja. Prilika je to da djevojke obuju štikle, večernju haljinu i prvi puta pokažu se u svijetlu odraslih žena. Isto je i sa dečkima - prvi puta obući odijelo, kravatu i izgledati kao odrasli i zreli muškarci.
To je večer glamoura, prezentacije uvježbanih koreografija, podjela poklona profesorima, prvoga plesa sa partnerima i roditeljima, večer smijeha, zabave i praznik završetka srednje škole.
Sve to treba kvalitetno snimiti video kamerom jer  ta uspomena ostaje za cijeli život i sa vremenskim odmakom postaje zlata vrijedan podsjetnik na razred, profesore i maturalnu zabavu. ZooM ima dugogodišnju tradiciju video snimanja maturalnih zabava u našim krajevima pa i šire.
Unatrag 20-tak godina snimali smo većinu maturalnih zabava u: Kristalna dvorana-Opatija, hotel Omorika-Crikvenica, Bijou bar-Lovran, club El Rio-Rijeka, Hemingway club-Rijeka, Terminal club-Rijeka, restoran Kvarner-Lovran, hotel Adriatic-Opatija, disco Seven-Opatija, Stereo dvorana-Rijeka,..
 
 
Sažetak naše video snimke maturalne zabave. Pogledate li ovih 15-tak minuta biti će vam jasno kako izgledaju odlične maturalne zabave u restoranu Kvarner-Lovran ali i na koji način snimamo. Želite li na vrijeme rezervirati svoj termin maturalne zabave u Lovranu javite nam se jer mi smo koordinatori i upisujemo rezervacije termina. U ovom videu gledamo jednu od najboljih maturalnih zabava 2016. godine. Radi se o 4.C razredu Ekonomske škole Mije Mirkovića rijeka. Kapa dole maturanticama, maturantima i razreddnici prof. Jasni Blečić.
 

Link - playlista naših snimki maturalnih zabava RIJEČKIH I OPATIJSKIH ŠKOLA
 MATURALNE ZABAVE ZADARSKIH ŠKOLA
 
Maturalne zabave zadarskih maturanata snimamo već 120 godina zaredom. Maturanti Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škola te Gimnazija Jurja Barakovića svih ovih godina biraju naš video studio. Povremeno smo snimali i Gimnaziju Franje Petrića kao i Hotelijersko turističku i ugostiteljsku školu. Hvala svima na ukazanom povjerenju i predivnim druženjima. Veselimo se budućoj suradnji.


Maturalna zabava - početak video snimke maturalnog plesa rezerviran je za uvod i predstavljanje razreda.Maturantice i maturanti Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole iz Zadra uvijek su maštoviti, pripreme odlične rime i tekstove za svakog učenika i razrednika. Ovaj video je uvod u maturalnu zabavu koja je održana u restoranu Gastro.
  
Maturalna zabava - nakon uvoda i predstavljanja dolazi snimka razreda u školi. Maturantice i maturante Ekonomko-birotehničke i trgovačke škole Zadar uobičajeno snimamo u razredima i vani. Tu je mnoštvo raznih situacija, šaljivih komentara, čudnog školskog pribora, imitacija profesora, pjevanja,... Zadarski maturanti me svake godine oduševljavaju svojom spontanošću i odličnim raspoloženjem.
 
EBTŠ Zadar - Snimanje u školi_Maturalna zabava 
Maturalna zabava - nakon uvoda, predstavljanja, snimke u školi, dolazi i snimka maturanatana EBTŠ na dan zabave u kafiću Terra nedaleko škole. Odlično zagrijavanje ususret maturalnoj zabavi održanoj u restoranu Gastro.
 
EBTŠ Zadar - Snimanje na dan zabave u Caffe Terra_Maturalna zabava 
Maturalna zabava - nakon uvoda, predstavljanja, snimke u školi, maturanata u kafiću, dolazi na red i ples. Ekonomsko-birotehnička i trgovačka škola Zadar imala je fenomenalnu feštu na maturalnom plesu u restoranu Gastro. Pogledajte djelić atmosfere.
 
EBTŠ Zadar u restoranu Gastro_Maturalna Zabava 
Ovo je link naše playliste na YouTube kanalu želite li pogledati ostale filmiće iz Zadra od 2002. godine do danas.

 30 godina ZooM studia

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više