UVODNA RIJEČ - 360 virtualna šetnja

360 Virtualna Šetnja - UVODNA RIJEČ
 

 VAŠE PROSTORE FOTOGRAFIRAMO, OBRAĐUJEMO FOTOGRAFIJE  I POVEZUJEMO U VR 360 VIRTUALNE ŠETNJE
   hotel, kamp, villu, kuću za odmor, apartmane, restoran, grad, trgovinu, kliniku, prodajni salon i sl.

 
• POSTAVLJAMO VR 360 virtualne šetnje VAŠEG PROSTORA na Google Street View - Google Maps
 
 

• IZRAĐUJEMO interaktivne WEB VR 360 virtualne šetnje za vaše web stranice
 

Time uvelike produžujete sezonu, povećavate broj gostiju ili kupaca
a najvažnije povećavate broj direktnih rezervacija.

Kao specijalizirani studio za VR 360 virtualne šetnje
i ovlašteni Google Trusted Photographer nudimo profesionalnu uslugu.Za vas koji želite pročitati više...
 
OPĆENITO:
   S naprednim tehnologijama nikada nije bilo važnije pratiti kako OBJEKAT može ugraditi najnovije inovacije u svoje poslovanje.
Jedan od primjera je 360 virtualna šetnja. Turistička industrija brzo je shvatila potencijale ove tehnologije. OBJEKTI upućuju na taj fenomen upotrebom Googleove tehnologije za stvaranje "virtualnih obilazaka", način na koji OBJEKAT može svojim potencijalnim gostima omogućiti 360-stupanjski obilazak sadržaja, soba, plaža,... Umjesto fotografija i 2D slika, gledatelji se sada mogu potpuno uranjati u eksterijere i interijere, krećući se u sobama kao da su zapravo unutar njih. Izreka "slika govori tisuću riječi" više se ne primjenjuje jer je virtualna šetnja mnogo vrijednija, nudeći gostima potpunu transparentnost u značajkama koje OBJEKAT nudi.
   Zašto su virtualne šetnje učinkovite? Danas gosti očekuju vidjeti virtualnu šetnju OBJEKTOM a često neće rezervirati bez pregleda šetnje. Statistike pokazuju da: virtualne šetnje smanjuju količinu izgubljenih pregleda za 40%. Uključene značajke virtualne šetnje klikaju se, u prosjeku, 10 puta više od onih bez nje. Povrh toga, nevjerojatna 92% korisnika interneta kaže kako je sposobnost gledanja panorame od 360 nužna kada pregledavaju na internetu. To vam daje naznaku koliko je to važna tehnologija za obradu rezervacije. Najmoćniji aspekt virtualne šetnje je da omogućuje svu kontrolu gledatelju. Mogu se kretati vlastitim tempom, gledajući u svakom smjeru iz više kutova kako bi stekli neviđenu razinu znanja o tome što će oni plaćati, bez skrivenih detalja, sve s radne površine ili pametnog telefona. VR dodaje „wow" faktor na vašu web stranicu, bolje pozicionirajući vaš marketing. Osim toga, postavljanje 360 panoramskih fotografija na Street View - Google Maps za vaš OBJEKAT dovest će vas do vrha ljestvice na rezultatima tražilice. Mogućnosti se protežu i dalje od OBJEKTA, sve do prirodnih ljepota, grada, kulturnih znamenitosti i sl.

 
GOOGLE STREET VIEW TRUSTED PROGRAM:
   Što je Google Street View Trusted program?
 
Street View Google karata virtualni je prikaz naše okoline na Google kartama koji se sastoji od milijuna panoramskih slika. Sadržaj Street Viewa dolazi iz dva izvora, od Googlea i suradnika Google Pouzdanog Fotografa. Zajedničkim naporima omogućuje se ljudima da virtualno istraže svijet.

Odabir pravog restorana, apartmana ili hotela često nije lak. Izgradite povjerenje virtualnim obilaskom visoke kvalitete koji klijentima omogućuje da dožive vašu lokaciju i prije nego stignu. Ti očaravajući virtualni doživljaji stvaraju veće povjerenje između potencijalnih gostiju i vas.
 
Glavne koristi od Google Street View virtualne šetnje za poslovne prostore:
1. Bolje pozicioniranje kod pretraživanja,
2. Profesionalna prezentacija firme u 360 stupnjeva,
3. Jednim klikom ste u VR modu,
4. Detaljna statistika prikaza svake panorame,
5. Jednokratno plaćanje bez naknadnih troškova,
6. Besplatni hosting nabrzim serverima Googla,
7. Ne opterećuje vaš server,
8. Besplatni marketing 24 sata dnevno,
9. Profesionalne fotografije,
10. Usluga dostupna na mobilnim uređajima,
11. Neograničeno pravo korištenja svih fotografija,
12. Budite ispred konkurencije.

   Podaci Google istraživanja:
• Potrošači pri pretraživanju tvrtki 44% vremena koriste proizvode sa karte,
• U prosjeku 41% tih pretraživanja mjesta rezultira posjetom mjestu,
• Za unose s fotografijama i virtualnim obilaskom dvaput je vjerojatnije da će stvoriti interes.GOOGLE TRUSTED PHOTOGRAPHER
   Google Trusted Photographer ovlašteni je partner Google Street View programa. Status Google Trusted Photographer dodijeljuje izravno Google nakon provjere fotografa. Google Trusted Photographer ima pravo objavljivanja panoramskih snimaka i virtualnih šetnji na Google kartama kroz program Street View. Google Trusted Photographer naplaćuje svoje fotografije izravno od naručioca, koji žele objaviti panoramske 360 virtualne fotografije svojih interijera/eksterijera na Google Maps.
   Tvrtka ZooM video & photography
bavi se fotografijom dugi niz godina. Specijalizirani smo za fotografiranje 360 virtualnih šetnji, fotografiranje interijera/eksterijera i fotografije iz zraka. Prilikom fotografiranja prostorija i eksterijera pazimo na svaki detalj, individualno pristupamo svakom projektu i maksimalno koristimo znanje, iskustvo i vrhunsku opremu. U postprodukciji brižljivo obrađujemo svaku panoramsku fotografiju.

Rajko Mrvoš je Google Street View Trusted certificirani fotograf i OBJAVLJUJE svoje radove na Google Karti.
○  Google Street View Trusted certificirani fotograf
○  Specijalista za Google Maps
○  Google Local Guides (nivo 6)
 
Zainteresirajte korisnike i povećajte promet
Izgradite povjerenje i privucite klijente – ponudite im visokokvalitetan virtualni obilazak koji će ih s ulice dovesti do vašeg prodajnog izloga i u vašu tvrtku.


 


INTERAKTIVNE WEB VR 360 VIRTUALNE ŠETNJE VAŠE WEB STRANICE
   Želja svakog vlasnika turističkog objekta ili poslovnog prostora je veći broj direktnih rezervacija. Kako 360 VR virtualne šetnje mogu povećati izravne rezervacije?

   Želja gosta je moderna, učinkovita i jednostavna komunikacija. Poboljšavanje vaše web-lokacije 360 virtualnom šetnjom pomaže pri privlačenju prometa i posjeta, čime se povećava želja gosta za rezervaciju u OBJEKTU. Zašto? Virtualna šetnja povećat će količinu posjetitelja koje ćete dobiti, privući ih duže i potaknuti ih da se vrate - učinkovito, zanimljivi novi klijenti i zainteresirani stari. Naravno, sve to neće značiti ništa ako gosti nemaju lak i brz način rezervacije svog boravka. Upravo ste ih uzbuđivali virtualnom šetnjom, tako da želite da oni prenose taj entuzijazam izravno u rezervaciju. Direktan link rezervacije integriran u svakoj našoj virtualnoj šetnji rezervacijski je motor koji omogućuje brz i jednostavan proces rezervacije. On je bitan  za dosljedno pretvaranje posjetitelja u gosta.
 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se