UVODNA RIJEČ - 360 virtualne šetnje

Virtualne šetnje 360° - UVODNA RIJEČ
 

 

 VAŠE PROSTORE FOTOGRAFIRAMO, OBRAĐUJEMO FOTOGRAFIJE  I POVEZUJEMO U 360° VIRTUALNE ŠETNJE
   hotel, kamp, villu, kuću za odmor, apartmane, restoran, grad, trgovinu, kliniku, prodajni salon i sl.

 
• POSTAVLJAMO 360° virtualne šetnje VAŠEG PROSTORA na Google Maps i Google Street View
 
 

• IZRAĐUJEMO multimedijalne projekte 360° virtualnih šetnji za vaše web stranice
 

Time uvelike produžujete sezonu, povećavate broj gostiju ili kupaca a najvažnije povećavate broj direktnih rezervacija.
Kao specijalizirani studio za 360° virtualne šetnje i ovlašteni Google Trusted Photographer nudimo profesionalnu uslugu.Za vas koji želite pročitati više...
 
OPĆENITO:
   S naprednim tehnologijama nikada nije bilo važnije pratiti kako OBJEKAT može ugraditi najnovije inovacije u svoje poslovanje.
Jedan od primjera je virtualna šetnja. Turistička industrija brzo je shvatila potencijale ove tehnologije. OBJEKTI upućuju na taj fenomen upotrebom Googleove tehnologije za stvaranje "virtualnih obilazaka", način na koji OBJEKAT može svojim potencijalnim gostima omogućiti 360-stupanjski obilazak sadržaja, soba, plaža,... Umjesto fotografija i 2D slika, gledatelji se sada mogu potpuno uranjati u eksterijere i interijere, krećući se u sobama kao da su zapravo unutar njih. Izreka "slika govori tisuću riječi" više se ne primjenjuje jer je virtualna šetnja mnogo vrijednija, nudeći gostima potpunu transparentnost u značajkama koje OBJEKAT nudi.
   Zašto su virtualne šetnje učinkovite? Danas gosti očekuju vidjeti virtualnu šetnju OBJEKTOM a često neće rezervirati bez pregleda šetnje. Statistike pokazuju da: virtualne šetnje smanjuju količinu izgubljenih pregleda za 40%. Uključene značajke virtualne šetnje klikaju se, u prosjeku, 10 puta više od onih bez nje. Povrh toga, nevjerojatna 92% korisnika interneta kaže kako je sposobnost gledanja panorame od 360° nužna kada pregledavaju na internetu. To vam daje naznaku koliko je to važna tehnologija za obradu rezervacije. Najmoćniji aspekt virtualne šetnje je da omogućuje svu kontrolu gledatelju. Mogu se kretati vlastitim tempom, gledajući u svakom smjeru iz više kutova kako bi stekli neviđenu razinu znanja o tome što će oni plaćati, bez skrivenih detalja, sve s radne površine ili pametnog telefona.VR dodaje „wow" faktor na vašu web stranicu, bolje pozicionirajući vaš marketing. Osim toga, postavljanje 360° virtualnih fotografija na Google Maps – Google Street View za vaš OBJEKAT dovest će vas do vrha ljestvice na rezultatima tražilice. Mogućnosti se protežu i dalje od OBJEKTA, sve do prirodnih ljepota, grada, kulturnih znamenitosti i sl.

 

GOOGLE MY BUSINESS - GOOGLE MAPS
   Zašto morate biti na Google My Business - Google Maps?
 
 Jednostavno je,...vrlo je jednostavno objaviti svoj poslovni prostor na Google Karti.
• Besplatno je,...Google vizitka ( Google My Business ) je potpuno besplatna. Važno je samo da je verificirana.
• Zbog načina pretraživanja,... zato što se 65% svih pretraživanja na Googlu radi sa mobilnih uređaja a od toga je 81% pretraživanja vezano uz lokacije (gdje je neko mjesto, koji im je broj telefona, njihovo radno vrijeme i kako izgledaju). A to se može saznati iz Vaše Google vizitke (Google My Business). Sa virtuanom šetnjom povećavate svoje šanse na privlačenje novih klijenata. Vaš Google My Business  sa virtualnom šetnjom se bolje pozicionira u rezultatima pretraživanja i puno je atraktivniji. Imate osiguran non-stop marketing bez dodatnih troškova. Profesionalne fotografije Vaših prostora vidljive odmah nakon unosa ključnih riječi u tražilicu ili Google Maps, privući će nove kupce i automatski Vas pozicionirati ispred konkurencije!
• Top pozicija u pretraživanju,... s obzirom da Google zna kada pretražujete sa mobitela i zna koje su vam informacije najčešće potrebne u hodu – osnovne informacije sa Google My Business imaju top prioritet u rezultatima prikazivanja.
• Prava korištenja,... za virtualnu šetnju i fotografije dobivate pravo na neograničeno korištenje. Možete ih slobodno koristiti u svojim reklamama ili PR člancima. Virtualna šetnja cijelo vrijeme ostaje na superbrzim serverima Googla i ne opterećuje Vaš server. Odličan način da korisnike podsjetite na lokaciju, unutrašnjost tvrtke i Vaše proizvode.
• To postaje standard,... Google Street View za poslovne prostore je usluga koja je tek došla u Hrvatsku ali ne čekajte da konkurencija bude prije vas!GOOGLE STREET VIEW TRUSTED PROGRAM:
   Što je Google Street View Trusted program?
 
   Google Street View Trusted program je nastavak Street Viewa (virtualne šetnje po ulicama) unutar poslovnih prostora. Google koristi istu "street view” tehnologiju za prikaz, ali za fotografiranje koristi fotografe koji su certificirani za fotografiranje u 360 stupnjeva, kako bi potencijalnim klijentima što bliže približili prostor u koji žele ući.  Panoramske 360° snimke pružaju uzbudljivo iskustvo realnosti u virtualnom svijetu.
   Googleova planetarno popularna Street View platforma (Google karte) s panoramskim 360° snimkama omogućuje potencijalnim kupcima i korisnicima usluga da zavire u trgovine, restorane, apartmane, hotele, teretane, galerije, wellnes centre, ali i na bezbrojna druga mjesta prije nego li se onamo i stvarno zapute. Zahvaljujući Google Street View programu ("Indoor Street View”), odnosno Google kartama, mnogim poduzetnicima su se širom otvorila vrata poslovnog uspjeha, jer je uvrštenje na Googleove karte izravno povezano s visokim rangiranjem na Googleovoj tražilici! Virtualne šetnje na Google kartama dostupne su 24 sata dnevno. 
 
Glavne koristi od Google Street View virtualne šetnje za poslovne prostore:
1. Bolje pozicioniranje kod pretraživanja,
2. Profesionalna prezentacija firme u 360º,
3. Jednim klikom ste u VR modu,
4. Detaljna statistika prikaza svake panorame,
5. Jednokratno plaćanje bez naknadnih troškova,
6. Besplatni hosting nabrzim serverima Googla,
7. Ne opterećuje vaš server,
8. Besplatni marketing 24 sata dnevno,
9. Profesionalne fotografije,
10. Usluga dostupna na mobilnim uređajima,
11. Neograničeno pravo korištenja svih fotografija,
12. Budite ispred konkurencije. Oni to vjerojatno (još) nemaju!
 
   Odabir pravog restorana, apartmana ili hotela često nije lak. Izgradite povjerenje virtualnim obilaskom visoke kvalitete koji klijentima omogućuje da dožive vašu lokaciju i prije nego stignu. Ti očaravajući virtualni doživljaji stvaraju veće povjerenje između potencijalnih gostiju i vas.

   Podaci Google istraživanja:
• Potrošači pri pretraživanju tvrtki 44% vremena koriste proizvode sa karte,
• U prosjeku 41% tih pretraživanja mjesta rezultira posjetom mjestu,
• Za unose s fotografijama i virtualnim obilaskom dvaput je vjerojatnije da će stvoriti interes.GOOGLE TRUSTED PHOTOGRAPHER
   Google Trusted Photographer ovlašteni je partner Google Street View programa. Status Google Trusted Photographer dodijeljuje izravno Google nakon provjere fotografa. Google Trusted Photographer ima pravo objavljivanja panoramskih snimaka i virtualnih šetnji na Google kartama kroz program Street View. Google Trusted Photographer naplaćuje svoje fotografije izravno od zainteresiranih subjekata, koji žele objaviti panoramske 360° virtualne snimke svojih interijera/eksterijera na Google Maps.
   Tvrtka ZooM bavi se fotografijom dugi niz godina. Specijalizirani smo za fotografiranje 360° virtualnih šetnji, fotografiranje interijera/eksterijera i fotografije iz zraka. Prilikom fotografiranja prostorija i eksterijera pazimo na svaki detalj, individualno pristupamo svakom projektu i maksimalno koristimo znanje, iskustvo i vrhunsku opremu. U postprodukciji brižljivo obrađujemo svaku panoramsku fotografiju.

Rajko Mrvoš je Google Street View Trusted certificirani fotograf i ima pravo objavljivati svoje radove na Google Karti.
○  Google Street View Trusted certificirani fotograf
○  Specijalista za Google Maps
○  Google Local Guides (nivo 6)
360 PROJEKTI ZA VAŠE WEB STRANICE
   Želja svakog vlasnika turističkog objekta je veći broj direktnih rezervacija. Kako virtualne šetnje mogu povećati izravne rezervacije?

   Želja gosta je moderna, učinkovita i jednostavna komunikacija. Poboljšavanje vaše web-lokacije virtualnom šetnjom pomaže pri privlačenju prometa i posjeta, čime se povećava želja gosta za rezervaciju u OBJEKTU. Zašto? Virtualna šetnja povećat će količinu posjetitelja koje ćete dobiti, privući ih duže i potaknuti ih da se vrate - učinkovito, zanimljivi novi klijenti i zainteresirani stari. Naravno, sve to neće značiti ništa ako gosti nemaju lak i brz način rezervacije svog boravka. Upravo ste ih uzbuđivali virtualnom šetnjom, tako da želite da oni prenose taj entuzijazam izravno u rezervaciju. Direktan link rezervacije integriran u svakoj našoj virtualnoj šetnji rezervacijski je motor koji omogućuje brz i jednostavan proces rezervacije.On je bitan  za dosljedno pretvaranje posjetitelja u gosta.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se