Video snimanje vjenčanja

29 godina tradicije video snimanja vjenčanja i više od 1000 zadovoljnih parova 
 
VIDEO VJENČANJA JE NEZAMJENJIVA USPOMENA SA ZVUKOM I POKRETOM jer... "Prošlost se ponavlja samo video snimkom."
 
Mi nismo naporni snimatelji već ćemo dokumentarno i spontano zabilježiti kamerom najsretniji dan u vašem životu.
Komunikacija i opuštenost iza kamere, koja uklanja nelagodu ljudima ispred kamere, važna je vrlina koja nas razlikuje od drugih snimatelja.
Pročitajte što kažu korisnici o nama. Većina recenzija je od bivših mladenaca sa kojima smo proživjeli njihov dan vjenčanja.
 
Na Vimeo ZooM Wedding TV-u možete pogledati više od 90 naših autorskih vjenčanih videa.
 
Trajanje videa, izbor cjelina, pjesme u montaži = sve u dogovoru sa mladencima.
 
Godine iskustva zaslužne su da smo uslugu snimanja vjenčanja razlučili na 9 cjelina. To se pokazalo kao ispravno razmišljanje jer vi sami birate cjeline koje želite, odnosno ono što vam se sviđa. Svaka cjelina ima i svoju cijenu pa tako formirate konačan iznos koji morate izdvojiti za našu uslugu snimanja i montaže. Kontaktirajte nas i zatražite kratak neobavezujući sastanak gdje ćemo se upoznati, pojasniti sve važne detalje snimanja i razjasniti cjenik naše usluge.

 
Klikom na redni broj sa nazivom ili klikom na fotografiju možete pogledati primjere svih ponuđenih cjelina


1/UVOD - HD video snimanje vjenčanja
1-UVOD-video_snimanje_vjenčanja
 
UVOD - na početku video snimke predstavljanje mladenaca i kumova, datum i mjesto vjenčanja, ime hotela ili restorana,...


2/USPOMENE - HD video snimanje vjenčanja
2-USPOMENE-video_snimanje_vjenčanja
 
USPOMENE - naša preporuka je da izaberete cca. 40 zajedničkih fotografija iz prošlosti. Mogu biti pojedinačne + zajedničke ili samo zajedničke. Fotografije nam posuđujete u papirnatom obliku ili digitalne na USB sticku. 
 

3/PRIPREME u hotelu - HD video snimanje vjenčanja
3-PRIPREME_u_hotelu-video-snimanje-vjenčanja
 
 
3/PRIPREME u stanu - HD video snimanje vjenčanja
3-PRIPREME_u_stanu-video_snimanje_vjenčanja 
PRIPREME - u kući, stanu ili hotelu snima se mladoženja sa svojim kumom, odnosno mlada sa kumom. Kum mladoženji stavlja i namješta kravatu, dodaje i kopča prsluk, oblači sako, nazdravljaju,... Kuma mladoj stavlja podvezicu, obuva cipele, popravlja šminku i frizuru, stavlja ogrlicu i sl. Snime se i kadrovi sa roditeljima, braćom, sestrama.
 

4-5/KOD MLADOŽENJE-KOD MLADE - HD video snimanje vjenčanja
4/ Vjenčanje-KOD MLADOŽENJE
KOD MLADOŽENJE - snima se prostor izvana i iznutra, servirana hrana i piće, pokloni, cvijeće, uzvanici, atmosfera, pjevanje,...
KOD MLADE - snima se prostor izvana i iznutra, servirana hrana i piće, pokloni, cvijeće, uzvanici, atmosfera, dolazak mladoženje i njegovih uzvanika, izlazak mlade iz sobe i susret sa mladoženjom, pjesma, ples,...

 
5a/CATERING - HD video snimanje vjenčanja
5a-CATERING-video:snimanje_vjenčanja
CATERING/DOMJENAK - ukoliko mladenci nemaju snimanje u kućama ili stanovima već catering tada cjelina KOD MLADE znači snimanje cateringa ( ambijent, uzvanici, hrana, piće, atmosfera, pjevanje,... ).
 

6/CRKVA ILI MATIČNI URED - HD video snimanje vjenčanja
6-CRKVA-video_snimanje_vjenčanja
CRKVA ILI MATIČNI URED - crkva ili matični ured snimljeni izvana i iznutra, dolazak kolone vozila, dolazak mladenaca, njihov ulazak u crkvu ili matični, najvažnije od obreda, čin vjenčanja, potpisivanje, čestitanje, fotografiranje, izlazak mladenaca i bacanje riže-konfeta,... Crkva se može kratiti u dogovoru sa mladencima.
 

7/RESTORAN - HD video snimanje vjenčanja
7-RESTORAN-video_snimanje_vjenčanja
RESTORAN - snimljen restoran izvana i iznutra, dekoracije, dolazak mladenaca, aperitiv, ulazak u salu, prvi ples, rezanje torte, zdravica, govor kumova, bacanje buketa i podvezice, svi uzvanici, zahvalnice, najveselije od fešte u toku večeri i sve ono bitno a što ovdje nije navedeno. Ostajemo snimati do kraja ili prema dogovoru sa mladencima.
 

8/HIGHLIGHTS - HD video snimanje vjenčanja
8-HIGHLIGHTS-video_snimanje_vjenčanja
HIGHLIGHTS - nižu se najvažniji i najljepši slow motion kadrovi sa mladencima, kumovima, roditeljima i ostalim uzvanicima tijekom cijeloga vjenčanja. Trajanje 5,6 minuta. Idealno za pokazati najljepše trenutke cijeloga dana ljudima koje ne želite opteretiti dugom snimkom ili za postavljanje na internet ( samo ako mladenci to žele ).
 

X/KAMERA U AUTOMOBILU MLADENACA - HD video snimanje vjenčanja
X_KAMERA-U-AUTOMOBILU-MLADENACA
Mladenci, ako žele, mogu upotpuniti snimku HD kamerom postavljenom u automobil. Kamera snima njih i kumove za vrijeme vožnje. Vrlo brzo zaborave na snimanje i atmosfera je prirodna i zanimljiva. 
 
Možete pogledati i MIX video snimki iz raznih automobila.Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se