Video snimanje vjenčanja

31 godina tradicije video snimanja vjenčanja i više od 1000 zadovoljnih parova 
 
VIDEO VJENČANJA JE NEZAMJENJIVA USPOMENA SA ZVUKOM I POKRETOM jer... "Prošlost se ponavlja samo video snimkom."
 
Mi nismo naporni snimatelji već ćemo dokumentarno i spontano zabilježiti kamerom najsretniji dan u vašem životu.
Komunikacija i opuštenost iza kamere, koja uklanja nelagodu ljudima ispred kamere, važna je vrlina koja nas razlikuje od drugih snimatelja.
Pročitajte što kažu korisnici o nama. Većina recenzija je od bivših mladenaca sa kojima smo proživjeli njihov dan vjenčanja.
 
Na Vimeo ZooM Wedding TV-u možete pogledati više od 90 naših autorskih vjenčanih videa.
 
Trajanje videa, izbor cjelina, pjesme u montaži = sve u dogovoru sa mladencima.
 
Godine iskustva zaslužne su da smo uslugu snimanja vjenčanja razlučili na 9 cjelina. To se pokazalo kao ispravno razmišljanje jer vi sami birate cjeline koje želite, odnosno ono što vam se sviđa. Svaka cjelina ima i svoju cijenu pa tako formirate konačan iznos koji morate izdvojiti za našu uslugu snimanja i montaže. Kontaktirajte nas i zatražite kratak neobavezujući sastanak gdje ćemo se upoznati, pojasniti sve važne detalje snimanja i razjasniti cjenik naše usluge.

 
Klikom na redni broj sa nazivom ili klikom na fotografiju možete pogledati primjere svih ponuđenih cjelina


1/UVOD - HD video snimanje vjenčanja
1-UVOD-video_snimanje_vjenčanja
 
UVOD - na početku video snimke predstavljanje mladenaca i kumova, datum i mjesto vjenčanja, ime hotela ili restorana,...


2/USPOMENE - HD video snimanje vjenčanja
2-USPOMENE-video_snimanje_vjenčanja
 
USPOMENE - naša preporuka je da izaberete cca. 40 zajedničkih fotografija iz prošlosti. Mogu biti pojedinačne + zajedničke ili samo zajedničke. Fotografije nam posuđujete u papirnatom obliku ili digitalne na USB sticku. 
 

3/PRIPREME u hotelu - HD video snimanje vjenčanja
3-PRIPREME_u_hotelu-video-snimanje-vjenčanja
 
 
3/PRIPREME u stanu - HD video snimanje vjenčanja
3-PRIPREME_u_stanu-video_snimanje_vjenčanja 
PRIPREME - u kući, stanu ili hotelu snima se mladoženja sa svojim kumom, odnosno mlada sa kumom. Kum mladoženji stavlja i namješta kravatu, dodaje i kopča prsluk, oblači sako, nazdravljaju,... Kuma mladoj stavlja podvezicu, obuva cipele, popravlja šminku i frizuru, stavlja ogrlicu i sl. Snime se i kadrovi sa roditeljima, braćom, sestrama.
 

4-5/KOD MLADOŽENJE-KOD MLADE - HD video snimanje vjenčanja
4/ Vjenčanje-KOD MLADOŽENJE
KOD MLADOŽENJE - snima se prostor izvana i iznutra, servirana hrana i piće, pokloni, cvijeće, uzvanici, atmosfera, pjevanje,...
KOD MLADE - snima se prostor izvana i iznutra, servirana hrana i piće, pokloni, cvijeće, uzvanici, atmosfera, dolazak mladoženje i njegovih uzvanika, izlazak mlade iz sobe i susret sa mladoženjom, pjesma, ples,...

 
5a/CATERING - HD video snimanje vjenčanja
5a-CATERING-video:snimanje_vjenčanja
CATERING/DOMJENAK - ukoliko mladenci nemaju snimanje u kućama ili stanovima već catering tada cjelina KOD MLADE znači snimanje cateringa ( ambijent, uzvanici, hrana, piće, atmosfera, pjevanje,... ).
 

6/CRKVA ILI MATIČNI URED - HD video snimanje vjenčanja
6-CRKVA-video_snimanje_vjenčanja
CRKVA ILI MATIČNI URED - crkva ili matični ured snimljeni izvana i iznutra, dolazak kolone vozila, dolazak mladenaca, njihov ulazak u crkvu ili matični, najvažnije od obreda, čin vjenčanja, potpisivanje, čestitanje, fotografiranje, izlazak mladenaca i bacanje riže-konfeta,... Crkva se može kratiti u dogovoru sa mladencima.
 

7/RESTORAN - HD video snimanje vjenčanja
7-RESTORAN-video_snimanje_vjenčanja
RESTORAN - snimljen restoran izvana i iznutra, dekoracije, dolazak mladenaca, aperitiv, ulazak u salu, prvi ples, rezanje torte, zdravica, govor kumova, bacanje buketa i podvezice, svi uzvanici, zahvalnice, najveselije od fešte u toku večeri i sve ono bitno a što ovdje nije navedeno. Ostajemo snimati do kraja ili prema dogovoru sa mladencima.
 

8/HIGHLIGHTS - HD video snimanje vjenčanja
8-HIGHLIGHTS-video_snimanje_vjenčanja
HIGHLIGHTS - nižu se najvažniji i najljepši slow motion kadrovi sa mladencima, kumovima, roditeljima i ostalim uzvanicima tijekom cijeloga vjenčanja. Trajanje 5,6 minuta. Idealno za pokazati najljepše trenutke cijeloga dana ljudima koje ne želite opteretiti dugom snimkom ili za postavljanje na internet ( samo ako mladenci to žele ).
 

X/KAMERA U AUTOMOBILU MLADENACA - HD video snimanje vjenčanja
X_KAMERA-U-AUTOMOBILU-MLADENACA
Mladenci, ako žele, mogu upotpuniti snimku HD kamerom postavljenom u automobil. Kamera snima njih i kumove za vrijeme vožnje. Vrlo brzo zaborave na snimanje i atmosfera je prirodna i zanimljiva. 
 
Možete pogledati i MIX video snimki iz raznih automobila.
 30 godina ZooM studia
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se